Eri Vaihtoehdot - Viviane Lake Nail Studio

Go to content

Main menu:

Eri Vaihtoehdot

Palvelut & Tietoa > Kynnet

ERI VAIHTOEHDOT

Kauniit, huolitellut kädet ja kynnet sopivat jokaiselle, ikään katsomatta

Ulkonäön merkitys nykypäivänä on huomattava, niin työelämässä kuin sosiaalisissa suhteissa. Uralla eteneminen vaatii usein huolitellun ja siistin ulkonäön. Tämän lisäksi kädet ja kynnet ovat lähes aina esillä. Käsistä ja kynsistä huolehtiminen on osa hyvinvointia.

Viviane Lake Nail Studiossa on käytössä runsas geelivalikoima joka mahdollistaa palvelun asiakkaille, joilla voi olla hyvinkin poikkeavia tarpeita ja toiveita käsien- ja kynsienhoidon suhteen, kuten rakennekynnet, luonnonkynsien vahvistus, kestolakkaus jne.

Geelirakennekynnet

Rakennekynnet eivät ole pelkkä ulkonäköseikka vaan niistä on suuri apu kynsienpureskelijoille sekä henkilöille, joilla on lohkeilevat, halkeilevat tai hauraat kynnet.

Geelirakennekynnet sopivat jokaiselle, joka toivoisi kynsien olevan vahvemmat ja aina huolitellut. Ne voivat olla pitkät ja dramaattiset, lyhyet ja luonnolliset ja kaikkea siltä väliltä. Koristelu mahdollisuudet ovat rajattomat.

Luonnon kynsien vahvistus geelillä

Luonnonkynsiin voi tehdä vahvistuksen geelillä. Tästä on suuri apu liuskoittuville ja hauraille kynsille.  Kynnet voivat olla luonnollisen näköiset, niihin voi tehdä ranskalaisen manikyyrin tai "kestolakkauksen". Koristelumahdollisuuksia on monia. Sopii asiakkaille, jotka haluavat huolitellut, vahvemmat ja "hoitovapaat" kynnet, mutta eivät kaipaa merkittävää lisäpituutta.

ProNails Summer 2013

ProNails Gellak-geelit

Sopivat asiakkaille, jotka eivät kaipaa pituutta kynsiinsä, vaan kauniin, kestävän sekä kiiltävän värin ja vahvuutta kynsille. Gellak on kiiltävä lakkamainen UV-kovetteinen geeli, joka kestää 3-4 viikkoa.

ProNails

ProNails Unicum-geelit

Unicum-geelin rakenne muistuttaa akryylikynsien tasoa, mutta akryyleihin verrattuna materiaali on joustavampaa eikä niissä ole epämiellyttäviä tuoksuja.

Sarjan geeleillä voi tehdä vaativia rakennekynsiratkaisuja, mutta soveltuu myös samoihin tarkoituksiin kun muut geelit. Sopivat asiakkaille, joilla on lyhyt kynsipeti, esimerkiksi kynsienpureskelun takia. Unicum-tuotteilla voi pidentää kynsipedin normaalin mittaiseksi. Sopii myös henkilöille, joilla on pitkittäis- tai poikittaisuria tai muita virheitä kynsissä. Sarjan geeleillä saadaan virheet piiloon ja tehtyä esimerkiksi kaunis ranskalainen manikyyri.

Erikoiset ja näyttävät kristallikärjet onnistuvat sarjan geeleillä.

 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu