ProNails - Viviane Lake Nail Studio

Go to content

Main menu:

ProNails

Palvelut & Tietoa > ProNails

ProNails - Love Your Hands
ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla.

Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Pääkonttori sijaitsee Belgiassa, Antwerpenin seudulla.

ProNails tunnettiin nimellä "Professionails" vuosikymmenien ajan. Tänä keväänä, vuonna 2012, nimi muutettiin selkeämmäksi ja tästä lähtien Professionails tunnetaan nimellä ProNails. Edelleen nimi viestii merkin olevan ammattilaistason kynsialan merkki, nyt hiukan selkeämmässä ja lyhyemmässä muodossa. ProNailsin tarkoituksena on edelleenkin tarjota naisille kauniit kädet, nyt vielä entistäkin tehokkaammin ja laadukkaampien tuotteiden avulla. Uusi slogan kuuluu: "Love Your Hands" eli rakasta käsiäsi, joka näkyy paitsi luonnonkynsiä kunnioittavista tekniikoista myös uusien, käsiä ja kynsiä entistäkin tehokkaampien, mutta silti turvallisten tuotesarjojen kautta. Käsien ja jalkojen hoitotuotteet ovat täysin uudistuneet ja näistä valikoimista sekä ammattilaiset että kuluttajat löytävät nyt erinomaiset välineet käsien, kynsien ja jalkojen hoitoon.

ProNails on tunnettu kansainvälisesti myös siitä, että merkki panostaa aktiivisesti kehittämiseen ja muodin luomiseen, ei ainoastaan muodin seuraamiseen.

Pronails New World Brand

Tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi ProNailsin tärkeänä menestystekijänä on jo vuosien ajan ollut alan yksityiskohtaisin koulutus, joka antaa tuleville ammattilaisille erinomaiset eväät omaan työhönsä.

Lähde:
Hanna Nurmi
A Class Beauty and Design Oy
(ProNails Maahantuonti)

Pääset tutustumaan ProNails Suomi Finland sivuihin tästä.

 
 
Back to content | Back to main menu