Palvelut - Viviane Lake Nail Studio

Viviane Lake Nail Studio
Viviane Lake Nail Studio
Sisältöön
Palvelut
Viviane Lake Nail Studio - Palvelut
Kauniit, huolitellut kädet ja kynnet sopivat jokaiselle, ikään katsomatta
Ulkonäön merkitys nykypäivänä on huomattava, niin työelämässä kuin sosiaalisissa suhteissa. Uralla eteneminen vaatii usein huolitellun ja siistin ulkonäön. Tämän lisäksi kädet ja kynnet ovat lähes aina esillä. Käsistä ja kynsistä huolehtiminen on osa hyvinvointia.

Viviane Lake Nail Studiossa on käytössä runsas geelivalikoima joka mahdollistaa palvelun asiakkaille, joilla voi olla hyvinkin poikkeavia tarpeita ja toiveita käsien- ja kynsienhoidon suhteen, kuten rakennekynnet, luonnonkynsien vahvistus, kestolakkaus jne.
Geelirakennekynnet
Rakennekynnet eivät ole pelkkä ulkonäköseikka vaan niistä on suuri apu kynsienpureskelijoille sekä henkilöille, joilla on lohkeilevat, halkeilevat tai hauraat kynnet. Geelirakennekynnet sopivat jokaiselle, joka toivoisi kynsien olevan vahvemmat ja aina huolitellut. Ne voivat olla pitkät ja dramaattiset, lyhyet ja luonnolliset ja kaikkea siltä väliltä. Koristelu mahdollisuudet ovat rajattomat.

Omankynnen vahvistus geelillä
Luonnonkynsiin voi tehdä vahvistuksen geelillä. Tästä on suuri apu liuskoittuville ja hauraille kynsille. Kynnet voivat olla luonnollisen näköiset, niihin voi tehdä ranskalaisen manikyyrin tai "kestolakkauksen". Koristelumahdollisuuksia on monia. Sopii asiakkaille, jotka haluavat huolitellut, vahvemmat ja "hoitovapaat" kynnet, mutta eivät kaipaa merkittävää lisäpituutta.
..
Takaisin sisältöön