Pysyvyys ja huolto - Viviane Lake Nail Studio

Viviane Lake Nail Studio
Viviane Lake Nail Studio
Sisältöön
Geelikynsien pysyvyys
Geelirakennekynnet yleensä pysyvät hyvin. Siihen vaikuttaa tuotteiden- sekä työnlaatu, mutta myös asiakkaan oman luonnonkynnen kunto, harrastukset, ammatti, terveydentila ja/tai sairaudet, mahdolliset lääkitykset sekä miten kynsiä kohdellaan. Vaikka rakennekynnet ovat vahvemmat kun luonnolliset kynnet, niitä ei saisi kuitenkaan käyttää "työkaluina". Asiakas saa kynsien kotihoito-ohjeen kynsienlaiton yhteydessä.
Huolto ja huoltoväli
Säännöllinen huolto pitää geelikynnet kauniina ja hyväkuntoisina. Rakennekynsien ja luonnon kynsien vahvistuksien huoltoväli on 3 - 5 viikkoa. Käsillä tehdyn työn määrä ja kynsien kasvuvauhti ovat vaikuttavia tekijöitä huoltovälin pituuteen. Jos huoltoväli on liian pitkä, luonnonkynnen kasvaessa kynnen tyveen jää liian suuri "tyhjä" alue ja esim. rakennekynsien kohdalla geelin painopiste siirtyy väärään kohtaan ja näin ollen, kynnet ovat alttiimpia kolhuille sekä vääntörasitukselle.

Seuraava huolto kannattaa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Huollon yhteydessä kynnet lyhennetään ja muotoillaan uudelleen. Vanhat geelit poistetaan hiomalla kuitenkin niin, että ohut kerros geeliä jää luonnonkynnen pintaan. Uudet geelikerrokset laitetaan täyttäen koko kynnen alueen - tyvestä kärkeen. Huollon yhteydessä voi valita erityyliset sekä -väriset koristelut kynsille, esimerkiksi punaiset glitteri kynnet voi vaihtaa valkoiseen ranskalaismanikyyrin tyylisiksi jne.
Takaisin sisältöön